Femilift Srbija | Utisci žena
15722
page-template,page-template-main-template,page-template-main-template-php,page,page-id-15722,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Utisci žena

Najbolji način da se nešto razume jeste da se čuje od nekoga ko je to iskusio. Ovde možete pogledati utiske par žena koje su već imale koriste od FemiLift i srećne su da to podele sa Vama.

Natalie, 31 godina, udata, dvoje dece, deli svoje iskustvo sa FemiLift-om:

 

 

fade-row

 

Počela sam da primećujem fiziološke promene na mojoj vagini. Nakon prve FemiLift procedure,  ja sam oduševljena. Bolovi su bili minimalni, a nije bilo potrebno vreme za oporavak.

Ja sam oduševljena.

HN, 45 godina

 

fade-row

 

 Rose, majka dvoje dece sa Tajlanda, koja je imala problem sa nekontrolisanim mokrenjem tokom vežbanja, takođe deli svoje iskustvosa FemiLift-om:

 

fade-row

Nakon 4 porođaja, moje telo se drastično promenilo. Nekoliko godina nisam imala samopouzdanje, ali sada sa FemiLift-om, moj pogled na život se potpuno promenio.

EL, 53 godine

fade-row

Kada mi je dijagnostikovan kancer dojke u 42.godini, osetila sam propratne negativne efekte i na zdravlje vagine.  Moj odabrani lekar mi je preporučio FemiLift. To mi je promenilo život. ”

RT, 47 godina