Femilift Srbija | Tehnologija
15710
page-template,page-template-main-template,page-template-main-template-php,page,page-id-15710,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tehnologija

POSLEDNJA REČ TEHNOLOGIJE: NOVE MOGUĆNOSTI U AMBULANTNOM LEČENJU

 

Alma FemiLift™ inovativan, minimalno invazivan, ambulantni tretman koji uključuje CO2 lasersku tehnologiju da bi obezbedio optimalne rezultate za razne ženske probleme. Postupak je brz, bezbolan, potpuno bezbedan i obezbeđuje visoko delotvorne rezutate. Životni procesi kao što je rađanje deteta, kolebanje kilaže i hormonalne promene mogu da razvuku i oštete vaginalno tkivo, dno karlice i izmene tonus mišića vaginalnog zida. Ove fiziološke promene mogu da dovedu do stanja kao što su nevoljno ispuštanje urina, labavost vagine, suvoća, ponavljajuće infekcije – koje negativno utiču na kvalitet života žene i samopouzdanje.

 

Alma frakcionalni CO2 laser je moćan laser koji donosi preciznost i inovaciju u ambulantnu negu. Podržavajući najnaprednije medicinske alatke današnjice, rezultati tretmana se povećavaju sa Alma CO2 tehnologijom, što dovodi do novih mogućnosti u minimalno invazivnom hirurškom ambulantnom lečenju. FemiLift koristi snagu tehnologije frakcionalnog lasera, zlatnog standarda u zatezanju i podmlađivanju kože, za postizanje dubokog termalnog efekta za remodeliranje vaginalnog kolagena, bez izazivanja agresivne ablacije. Energija CO2 lasera se usmerava na vaginalno tkivo kroz holografski objektiv koji stvara snop do 81 mikroskopski piksel po obrascu ablacije 9×9. Mikroskopski kolone termo efekta prodiru duboko u submukozu, ostavljajući okolno tkivo netaknuto. Ovo omogućava brže zarastanje pošto se sluzokoža vaginalnog zida podmlađuje. Proces mikroablacije kontrahuje postojeća vlakna i stimuliše formiranje novog kolagena, i podmlađuje ciljano tkivo.