Femilift Srbija | North Valley Klinika o FemiLift-u
17008
post-template-default,single,single-post,postid-17008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

North Valley Klinika o FemiLift-u

08 дец

North Valley Klinika za plastičnu hirurgiju, SAD, odgovara na pitanja o FemiLift-u.

 

Šta žene mogu da očekuju nakon femilift tretmana?

Naglašen vaginalni tonus pospešuje vlažnost i cirkulaciju, što poboljšava seksualnu stimulaciju.  Žene koje su patile od urinarne inkontinencije često vide poboljšanja koja mogu biti dovoljna da se odluče za korektivnu hiruršku intervenciju.

Koliko dugo nakon tretmana treba da čekam da stupim u seksualne odnose?

Tri dana.

Kome koriste medicinske prednosti femilfta?

  • Ženama koje pate od urinarne inkontinencije.
  • Ženama koje pate od dispareneunije (bolan seksualni odnos).
  • Ženama koje pate od atrofičnog vaginitisa (atrofija vagine).
  • Ženama koje pate od labavosti vagine nakon porođaja.
  • Ženama koje žele da pojačaju seksualni nadražaj, za sebe i svog partnera.

Koliko traje jedan femilift tretman?

Svaki Femilift tretman traje u proseku 15 do 20 minuta.  Vaš zakazani tretman će trajati oko 30 minuta.

Koliko femilift tretmana se preporučuje za optimlne rezultate?

Svaka pacijentkinja doživljava različit nivo labavosti vagine, ali tri tretmana sa po tri nedelje razmaka se preporučuju za optimalne rezultate.  Takođe, preporučuje se po jedan tretman svake godine.

Kada pacijentkinja počinje da oseća rezultate tretmana vaginalnog podmlađivanja?

Većina pacijentkinja odmah oseti da je vaginalni zid postao zdraviji i zategnutiji. Ipak, prirodna regeneracija se nastavlja tokom nedelja nakon FemiLift tretmana. Remodeliranje kolagena je proces koji traje i nastavlja se mesecima nakon tretmana. Tek nakon trećeg tretmana pacijenkinje osećaju maksimalan učinak.

Koliko dugo traju rezultati femilift tretmana?

Dokle god pacijentkinja prati instrukcije doktora, rezultati će biti dugotrajni, obično i do nekoliko godina.  Pacijentkinjama se daje uputstvo da kod kuće rade Kegelove vežbe i na taj način dodatno utiču na proces remodelovanja tkiva i kontrahovanja kolagena,  koje se dešava nakon samog tretmana.

Da li je femilift tretman bolan?

U toku samog Femilift tretmana pacijentkinjama je udobno i prijatno. Procedura je bezbolna, ali ukoliko je potrebno, pacijentkinja može da dobije površinsku anesteziju. Pacijenkinje tvrde da u toku i nakon tretmana nisu imale neprijatnosti.

Kako se pacijentkinje osećaju nakon femilift tretmana?

Pošto je poboljšanje zategnutosti vagine cilj FemiLift procedure, pacijentkinje bi trebalo da osete zategnutost odmah nakon tretmana.  Ne treba očekivati druge sporedne efekte.

Kada pacijentkinje mogu da se vrate normalnim aktivnostima nakon femilift tretmana?

Pacijentkinje mogu da nastave sa normalnim aktivnostima odmah nakon FemiLift tretmana, sa nekoliko izuzetaka. Pacijentkinje ne bi trebalo da imaju vaginalni odnos ili da koriste tampon tri dana nakon tretmana ili čak i duže ukoliko dobiju takve instrukcije.

Koliko je čest problem labavosti vagine?

Skoro polovina žena koje su imale vaginalni porođaj suačava sesa  nekim stepenom labavosti vagine.  Nedavno sprovedena istraživanja od strane ginekologa širom sveta, pokazala su da je labavost vagine problem broj jedan za žene nakon porođaja, čak i veći od prekomerne težine i strija. Mnoge žene u srednjim godinama imaju urinarnu inkontinenciju i labavost vagine kao rezultat procesa starenja.  Sa FemiLift procedurom, žene imaju bezbolan, nehirurški odgovor na labavost vagine.

Šta je urinarna inkontinencija kod žena i na koji način femilift može da pomogne?

Urinarna inkontinecija je gubitak kontrole nad bešikom, što rezultira nevoljnim ispuštanjem urina tokom minimalnog pritiska na bešiku, smeha, kašlja ili vežbanja.  Najčešća je kod žena koje su imale vaginalni porođaj.  Ovo curenje se događa kada dno karlice oslabi, što dovodi do razvlačenja uretre.  Vežbe za karlicu, kao što su Kegelove vežbe, često nisu dovoljne da bi se karlica regenerisala.  Tu pomaže FemiLift Arizona.  Energija frakcionalnog CO2 lasera obnavlja dno karlice i uretru, čime se prirodno zaustavlja inkontinencija.