Femilift Srbija | Sistem
15901
page-template,page-template-main-template,page-template-main-template-php,page,page-id-15901,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sistem

Integracija tehnologija i praktičnost za optimalne rezultate

about-femilift2

Tokom vremena, prirodni procesi životnog ciklusa žene, kao što su porođaj i hormonalne promene, mogu da dovedu do raznih stanja kao što su nevoljno ispuštanje urina, vaginalna labavost, suvoća i ponavljajuće infekcije.

 

Kao rezultat, možete osetiti pogoršanje kvaliteta života i pad samopouzdanja.  FemiLift je inovativno, minimalno invazivno ambulantno lečenje koje obezbeđuje pozitivne rezultate za različita ženska stanja –  bez obzira na godine i fazu života.

 

To je brzo, bezbolno i potpuno bezbedno rešenje, koje obezbeđuje delotvorne rezultate. Mi verujemo da žene zaslužuju da uživaju u svom zdravlju koliko god je to moguće i da uvek žive u harmoniji sa svojim telom i sobom.

 

Život žena je danas već dovoljno komplikovan.

Zar nema smisla učiniti ga lakšim…
i prijatnijim?


Zašto FemiLift?

safe100% Siguran:

Klinički ispitan, inovativan; sa jednokratnom sondom za individualnu upotrebu

EFFECTIVEDelotvoran:

Trenutni rezultati koji prave razliku

VERSATILERaznovrstan:

Tretira učestala ženska stanja; raspoložive dve anatomske veličine

OUTPATIENT-ENVIRONMENTAmbulantno okruženje:

Brzo, minimalno invazivno, sa minimalnim pauzama u radu, bez krvarenja ili bolova

PART-OF-YOUR-LIFEDeo Vašeg života:

Lako se integriše u rutinu redovne zdravstvene zaštite i svakodnevni život


 Kako funkcioniše?

Kao koža, vaginalno tkivo se sastoji od kolagenskih vlakana koja obezbeđuju jačinu i fleksibilnost. FemiLift koristi CO2 lasersku tehnologiju, koja je u povoju, da lagano zagreva vaginalno tkivo, što dovodi do kontahovanja postojećih vlakana i stvaranja novog kolagena.  Ovo poboljšava funkcionalnost kompletne vaginalne oblasti – normalizuje protok krvi, povećava vlažnost, pojačava odbrambeni mehanizam i vraća snagu i elastičnost vaginalnih zidova.