Femilift Srbija | FemiLift sa ginekolozima i urolozima
16550
post-template-default,single,single-post,postid-16550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

FemiLift sa ginekolozima i urolozima

04 сеп

FemiLift okrugli sto sa ginekolozima i urolozima iz celog sveta održan u Rimu u aprilu 2016.godine, imao je za cilj da prikupi informacije od ginekologa i urologa iz celog sveta, koji svoje dugogodišnje iskustvo koriste u lečenju hiljada žena sa problemom genitourinarnog sindroma u menopauzi (GSM) i sličnih simptoma. Treba da čujete njihovo mišljenje.

Svi učesnici su koristili FemiLift – Pixel – Frakcionalni CO2 laser nekoliko meseci/godina.

PITANJA I ODGOVORI

Koji je Vaš generalni utisak?  Koja su to stanja za koja je FemiLift delotvorno rešenje?

Prof. Yona Tadir

Nakon 40 godina iskustva sa upotrebom lasera u ginekologiji i sa razvojem alata i protokola tretmana za minimalno invazivne procedure, moram da priznam da je moj prvi utisak o publikaciji “vaginalno podmlađivanje” bio pomalo skeptičan… Ipak, rezultati su bili odlični…  Suočavamo se sa značajnim inovacijama u lečenju žena.

Dr Alexandros Bader

”…Vidim neke razlike u željama pacijentkinja, tačnije u prioritetima u zavisnosti od kulture. Na primer, u UK, je lakše razgovarati o SUI nego što je to u Grčkoj…

Dr Martinec Ksenjia

“Poslednjih 27 meseci, obavljeno je 388 FemiLift procedura za tretiranje SUI i vaginalne labavosti (VL)… Postupak je veoma jednostavan, a sistem razumljiv.  Glavni pokazatelj u kom vidim korist za pacijentkinje je u lečenju blage do umerene SUI i u slučajevima labavosti i suvoće vagine.  Najveće poboljšanje je u slučajevima SUI nakon kašljanja, odnosno kijanja.  Od 94 pacijentkinje, njih 52 su prijavile VL pre tretmana. U ovoj grupi, 16 pacijentkinja je nakon tretmana prijavilo da nema VL.”  (17%).

Prof. Scollo Paolo Dr Scibilia Giuseppe

Laserske procedure su veoma jednostavne… ovaj koncept lečenja otvara širok spektar potencijalnih primena u tretiranju GSM simptoma, uključujući i SUI.

Prof. Femopase Gabriel

Od 131 pacijenkinje, od 35 do 60 godina, njih 80% je prijavilo značajno smanjenje simptoma vezanih za SUI, a sve pacijentkinje su prijavile poboljšanje u kvalitetu života u vezi sa urinarnim problemima. To je ambulantna, brza, jednostavna i bezbolna procedura.

Dr Jorge Elias

FemiLift tretman je jednostavan i pristupačan… Koristio sam Pixel – Frakcionalni CO2 laser i za druga stanja, sa dobrim rezultatima. A to su: dispareunija uzrokovana vulvarnom i vaginalnom atrofijom, zatezanje vagine kod mlađih žena, kao i postporođajna dispareunija.

Naši sledeći postovi uključivaće dodatna pitanja i odgovore, ostanite sa nama…