Femilift Srbija | 100% “vredi” rejting, žene na sajtu Realself preporučuju FemiLift
16460
post-template-default,single,single-post,postid-16460,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

100% “vredi” rejting, žene na sajtu Realself preporučuju FemiLift

06 јун

Realself je popularni sajt za recenzije – gde saznate pravo stanje stvari, ili kako oni kažu: “Vi zaslužujete pravu priču – bez ukrašavanja i editovanja. RealSelf Vam to pruža.

Čujte pravu priču od pravih ljudi – od pacijentkinja.

realself-top-doctor

Rejting 100% “vredi”, žene na sajtu Realself preporučuju FemiLift tretman:

53-godišnja žena koja se zabavlja sa mnogo mlađim muškarcem tražila je vaginalno zatezanje. Feniks, Arizona.

Nakon razvoda, dvoje odrasle dece i sada mnogo mlađeg partnera, osetila sam da mi je potrebna pomoć da bi moja intimna zona postala zategnutija i da bih povratila samopouzdanje… Femilift je zaista pomogao i sada oboje imamo bolji seksualni doživljaj zahvaljujući proceduri.

69-godišnjakinja sa problemom ispuštanja urina i suvoće vagine. Santa Monika, Kalifornija.

Ja imam 69 godina. Imam problem sa ispuštanjem urina kada se smejem, kašljem i imam vrlo čestu potrebu za mokrenjem. Takođe, imala sam problem sa suvoćom vagine, pa mi je stalno bio potreban lubrikant. Odradila sam 3 FemiLift tretmana kod Dr Ghozland. To je bila moja najbolja odluka. FemiLift tretman je zaista sjajan i rešio je oba moja problema.

Lasersko zatezanje vagine zaista funkcioniše! Inglvud, Kolorado.

Poslednjih 2-3 godine sam želela da zategnem vaginu, ali bez operacije.  Na ovom sajtu sam pronašla Dr Aguirre.  On je jako ljubazan čovek koji zaista izdvoji vreme da vas sasluša.  Bila sam opuštena pri svakom našem susretu.  Njegovo osoblje je takođe divno. Osećate se prijatno od momenta kad pređete prag do izlaska.

Game Changer. Libertvil, Ilinois.

Pre 18 godina, rodila sam bebu tešku 4,3kg. Nisam znala koliko porođaj menja stvari “tamo dole”. Tada nisam imala problem sa stresnom inkontinencijom, ali kako godine prolaze, počela sam da osećam “curkanje” nemam bolji izraz… Nakon FemiLift tretmana sam odmah primetila da osećam više nadražaja.

 

Pročitajte sve recenzije OVDE

3 brze činjenice o FemiLift tretmanu

FemiLift je nehirurška procedura koja se smatra inovacijom na polju zatezanja vagine, a ovo su tri činjenice koje treba da znate:

  1. FemiLift može da poboljša seks, kaže doktor David Ghozland, neki od njegovih pacijenata su izjavili da su imali „osećaj uskoće i poboljšano trenje tokom seksualnog odnosaSaznajte više.
  2. Nemate vremena? FemiLift je savršena “kao dlanom o dlan” procedura, kako kaže doktor David Preskill. Osim čekanja tri dana pre stupanja u seksualne odnose, drugih predostrožnosti nema, žene se odmah nakon izlaska iz ordinacije vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.
  3. Ako patite od stresne urinarne inkontinencije, FemiLift može biti odgovor, hvaljen je da može značajno da poboljša stanje i smanji simptome koji utiču na bešiku.

 

Želite dodatne informacije, ili imate pitanja? Kontaktirajte nas!